Mainostoimisto suurella digisydämellä Joensuusta

Teemme raikasta ja toimivaa markkinointiviestintää digin, printin, videon ja somen parissa.

045 645 9280 Pyydä tarjous

Responsiiviset kotisivut

Responsiiviset sivut

Suunnittelemamme responsiiviset kotisivut toimivat kaikilla alustoilla ja kaikkia tekemiämme sivustoja pystyt tarvittaessa muokkaamaan itse. 

Voit helposti luoda sivuja, lisätä kuvia ja verkkolomakkeita. Lisäksi analytiikan avulla voit reaaliajassa seurata, kuinka paljon ihmisiä sivullasi vierailee ja kuinka kauan he siellä viihtyvät.

Hakukoneoptimoidut www-sivut

Hakukoneystävälliset kotisivut

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat optimoitu luonnollisilla hakusanoilla hakukoneita varten. Sivun toteutusvaiheessa syötämme tärkeitä hakusanoja, joilla haluat sivusi löytyvän. Lisäksi järjestelmämme antaa mahdollisuuden muokata ja lisäillä hakusanoja tulevaisuudessa myös itse. Näin sivuston jatkokehitys on helppoa ja nopeaa.

Mainostoimistopalvelut

Olemme Joensuussa sijaitseva digimediatoimisto. Haluamme erottua joukosta ja luoda jotain uutta sen sijaan, että kierrättäisimme vanhoja ideoita. Me emme toimi konemaisesti, vaan jokainen projekti ja asiakastyö on meille uniikki. Meillä teitä palvelee alansa huippukoulutuksen saanut ja vankan työkokemuksen omaava henkilöstö.

Digimediatoimisto Ideaomena on teille oikea yhteistyökumppani, kun tarvitsette yrityksellenne raikasta, innovatiivista, luovaa ja luotettavaa kumppania.

Me toteutamme graafisen suunnittelun palveluja avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas saa valmiin tuotteen edullisesti, meidän ideoimana ja toteutettuna sovitussa ajassa ilman yllätyskuluja.

Responsiiviset kotisivut ja verkkokaupat

Responsiivisuudella tarkoitetaan, että www-sivut toimivat ja skaalautuvat oikein jokaisella päätelaitteella; puhelimet, padit, tietokoneet, kannettavat. Enää ei ole tarvetta kalliille mobiilisivustoille, vaan on tärkeää että sivut on toteutettu laitteesta riippumatta näkymään oikein. Meiltä saat parhaan mahdollisen CMS-alustan, sekä ammattilaisen suunnitteleman ja toteuttaman www-sivuston, joka näkyy nyt ja tulevaisuudessa kaikilla laitteilla. Älä jää kehityksen ja kaupankäynnin ulkopuolelle, vaan ota www-sivun toteutus ja suunnittelu meiltä. Kysy tarjous niin kauppa alkaa käydä ja teidät löydetään

Graafinen suunnittelu ja valokuvaus

Graafinen suunnittelu kuuluu meillä jokaiseen projektiin automaattisesti, oli kysymys www-sivusta, verkkokaupasta, taitoista jne. Me suunnittelemme ja toteutamme myös kokonaisia yritysilmeitä, sekä neuvomme yrityksiä ja yrittäjiä siinä, missä ja miten kannattaa oikeasti näkyä, että markkinointi olisi kustannustehokasta ja kauppa kävisi.

Me toteutamme valokuvausta yrityksille, yksityisille ja yhteisöille vuosien ammattitaidolla ja ammattilaiskalustolla.