HANKEKONSULTOINTI

Yritykselle uutta suuntaa ja kasvua - hyödynnä liiketoimintasi koko potentiaali
Tarvitseeko yrityksesi nostetta liiketoiminnan uudistumiseen, kasvuun tai kansainvälistymiseen? Oletko odottanut sopivaa hetkeä kääntää seuraava sivu yrityksesi kasvutarinassa?

Erilaiset  kehittämisavustukset ja hankerahoitukset tukevat yrityksen kokonaisvaltaista kehittymistä sekä luovat parempia edellytyksiä elinvoimaiselle ja nousujohteiselle liiketoiminnalle

Innovaatiosta menestystarinaan - ota ensimmäinen askel tänään!

Hankekonsultointi yrityksesi kehityksen tukena

Yrityksille on tarjolla erilaisia hanke- ja kehittämisavustuksia sekä muita rahoitusvaihtoehtoja toiminnan kehittämiseen. Juuri oman yrityksen tilanteeseen sopivan hankerahoitusvaihtoehdon löytäminen, hakuprosessin ymmärtäminen ja vaadittavien tietojen hankinta voi olla aikaavievää ja haastavaa varsinaisen liiketoiminnan pyörittämisen ohella. 

Tarjoamamme hankekonsultointi on tehokas apu oikean hankerahoituksen valitsemisessa, sekä hakuprosessin eri osa-alueiden selkeyttämisessä ja sujuvoittamisessa. Asiantuntevaa konsultointiapuamme hyödyntämällä itsellesi jää enemmän aikaa kohdentaa omia resurssejasi liiketoimintasi tärkeisiin ydintoimintoihin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä jo heti hankkeen suunnitteluvaiheessa tai jos haluat saada lisätietoja tarjoamastamme hankekonsultointipalvelusta ja sen sisällöstä.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä


map-markerchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram