Mainostoimisto suurella digisydämellä Joensuusta

Teemme raikasta ja toimivaa markkinointiviestintää digin, printin, videon ja somen parissa.

045 645 9280 Pyydä tarjous

INNOVAATIOSETELI

Innovaatioseteli auttaa yritystäsi kehittymään!

Suomen hallitus edistää pk-yritysten liiketoimintaa 5000 euron suuruisella innovaatiosetelillä. Seteli on nyt haettavana Tekesissä. Edellytyksenä on, että yrityksessä tulee saada aikaan todesti jotain uutta.

Innovaatiolla tarkoitetaan toimenpiteitä, joilla yrityksesi voi kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan. Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää asiantuntijapalveluamme hyväksesi.

5000 EUROA! KENELLE?

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa (yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta) harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

MITÄ?

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voi hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

MIHIN?

Esimerkkejä innovaatiosetelin käyttökohteista

  • tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut (mm. muotoilustrategian valmistelu)
  • kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys
  • innovaatioprojektien valmistelu
  • innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut
  • innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot
  • tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut

 

Ota meihin yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Laaditaan toimintasuunnitelma ja kirjoitetaan yhteistyössä rahoitushakemus Tekesille.

Lue lisää innovaatiosetelistä Tekesin sivuilta: http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

 

Takaisin etusivulle