Mainostoimisto suurella digisydämellä Joensuusta

Teemme raikasta ja toimivaa markkinointiviestintää digin, printin, videon ja somen parissa.

045 645 9280 Pyydä tarjous

Me suunnittelemme ja toteutamme innovatiivisia ja kustannustehokkaita digimainontapalveluja avaimet käteen -periaatteella. 

Meillä kaikki asiakasprojektit hoidetaan yksilöllisesti asiakastapaamisten perusteella. Me emme tee tuotantoa kotisivukoneilla tai sivutehtailla, vaan kaikki perustuu yksilölliseen asiakaspalveluun ja markkinoinnin kustannustehokkaaseen suunnitteluun. Meiltä ei myöskään lähde perinteisten mainostoimistojen käyttämiä järkyttävän suuria laskuja, vaan kaikki työ perustuu ennalta arvioituun työmäärään. Pyrimme pitkiin asiakassuhteisiin ja haluamme olla mukana toteuttamassa menestystarinoita. 

Google-hakusanamainonta

Räätälöity ja oikein suunniteltu Googlen hakusanamainonta on kustannustehokasta ja kohdennettua mainontaa. Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat optimoitu luonnollisilla hakusanoilla hakukoneita varten. Kysy meiltä tarjous, niin sivujesi näkyvyyden tekee Google sertifioitu ammattilainen, ethän halua jäädä pimentoon webissä!?

 

 

Facebook-mainonta

Facebookkia käyttää miljoonat ihmiset ja yritykset. Yritysprofiililla pääset sinne missä asiakkaasi ovat ja mainonnalla saat uusia asiakkaita verkkokauppaan, kotisivuillesi ja liikkeeseesi. Facebookin käyttö kasvaa maailmalla nopeasti ja sosiaalisesta mediasta on apua yritysten viestinnässä ja markkinoinnissa.

Facebook-mainonnan voi kohdentaa tarkasti paitsi iän ja paikkakunnan, myös harrastuksien, tykkäämisten ja mielenkiinnon mukaan. Teemme yritysprofiilit, kamppanjat, kilpailut ja sivut asiakkaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja tehdään yrityksellesi toimiva Facebook-yritysprofiili.

Youtube-mainonta

Uusinta uutta, videomainonta on tullut jäädäkäseen! 

Maksat vain jos mainoksesi katsotaan kokonaan (tai yli 30sek), tai mikäli mainostasi klikataan.
Videomainoksissa maksat vain, kun joku katsoo videosi. Et siis tuhlaa rahaa mainostamalla ihmisille, joita yrityksesi ei kiinnosta. Voit kohdistaa mainoksesi esimerkiksi tietylle maantieteelliselle alueelle, sukupuolelle tai tietyn ikäisille ihmisille.

 

 

Perinteiset mainostoimistopalvelut

Meiltä saa myös perinteisiä mainostoimistopalveluja edullisesti: Lehtimainokset, esitteet, taitot, käyntikortit jne. Kysy tarjous.