Helppokäyttöiset kotisivut yritykselle

Meiltä saat näyttävät ja mieleenpainuvat kotisivut joille asiakkaasi varmasti löytävät.

Meiltä saat yrityksellesi kotisivut valmiina pakettina aina huolellisesta suunnittelusta huippulaadukkaaseen toteutukseen. Suunnittelemme ja rakennamme jokaiset kotisivut yksilöllisesti vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla jokaisen asiakkaamme tarpeita. Olipa tuotteesi tai palvelusi minkälainen hyvänsä, me varmistamme että se tulee selkeästi ja tehokkaasti ilmi kotisivuiltasi ja tavoittaa tuloksellisesti juuri oikean kohderyhmän. Tarjoamme yrityksellesi yhtenäisen kokonaisilmeen, johon kuuluvat verkkosivujen lisäksi nykyaikainen sosiaalisen median näkyvyys sekä tarvittaessa myös videomainonta, verkkokaupat ja tarvittavat painotuotteet.

Kun annat meidän huolehtia yrityksesi kotisivuista, voit olla varma, että lopputulos on korkealaatuinen, näyttävä, nykyaikainen ja teknisesti toimivin kokonaisuus.

Graafinen suunnitteluGRAAFINEN SUUNNITTELU JA RESPONSIIVISET KOTISIVUT

Nykyään kotisivuja selataan monenlaisilla laitteilla. Huolehdimme sivujenne responsiivisuudesta eli siitä, että kotisivunne toimivat sujuvasti kaikilla päätelaitteilla ja käyttökokemus on asiakkaalle aina paras mahdollinen. Suunnittelemme sivustosi graafisen ilmeen niin, että se on selkeä ja tyylikäs käytetystä laitteesta ja näytön koosta riippumatta. Avainsanoja graafisessa suunnittelussamme ovat näyttävä ulkoasu, joka kuitenkin on samalla selkeä ja yrityksenne brändiin sopiva kokonaisuus. Tyylitajuinen graafinen suunnittelumme kattaa kaiken aina yrityksen verkkosivuista mitä erilaisimpiin painettuihin tuotteisiin kuten esitteisiin, julisteisiin, pakkauksiin, etiketteihin ja tekstiileihin asti.

kotisivut yritykselleDOMAININ VARAUS, KOTISIVUJEN YLLÄPITO JA SÄHKÖPOSTIT

Meiltä saat kotisivuillesi huolellisen ja luotettavan ylläpidon sekä yrityksellesi toimivat ja turvalliset sähköpostit. Kattavaan ylläpitopalveluumme kuuluvat mm. aina ajan tasalla olevat tietoturvapäivitykset, tietojen varmuuskopiot sekä tietysti ystävällinen tekninen tuki, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa ja pitää sivusi toiminnassa jatkuvasti.

Kotisivujen muokkaus helpostiPÄIVITÄ KOTISIVUJEN SISÄLTÖ HALUTESSASI ITSE

Kun annat meidän huolehtia kotisivuistasi niiden sisällön päivittäminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Myös sivuille myöhemmin tarvittavat lisäykset kuten verkkokaupat tai ajanvarausjärjestelmät onnistuvat meiltä kätevästi. Me toteutamme www-sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä, joka on yksi kaikista luotettavimmista ja helpommista käyttää. Voit helposti halutessasi itse päivittää mm. kotisivujen sisällön, tehdä lomakkeita ja luoda gallerioita ilman html-osaamista. 

Kuinka voimme auttaa sinua

Lähetä meille viesti

Laita meille viesti millaisesta palvelusta olet kiinnostunut tai anna palautetta

Lähetä viesti

Soita asiakaspalveluumme

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin
klo 8 – 16

045 645 9280

Ilmainen konsultointi

Varaa ilmainen konsultointiaika ja katsotaan yhdessä, kuinka parannamme yrityksesi tulosta

Varaa aika

Meidät löydät myös sosiaalisesta mediasta

Facebook - Mainostoimisto Ideaomena Twitter - Mainostoimisto Ideaomena, Joensuu YouTube - mainostoimisto Ideaomena, Joensuu Instagram