Mainosvideo ja videotuotanto Joensuu

Ideaomena on joensuulainen videotuotanto- ja mainostoimisto. Olemme monipuolinen ja tehokas yhteistyökumppani yrityksesi markkinointiin ja mainontaan. Toteutamme mainosvideoita, yritysvideoita ja interaktiivisia videoita pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, viimeisintä alan osaamista ja tekniikkaa hyödyntäen. Meiltä saat kaiken videon tekemiseen tarvittavan osaamisen saman katon alta aina kokonaisvaltaisesta suunnittelusta laadukkaaseen lopputulokseen asti. Tarjoamme tyylikästä videotuotantoa kaikille kanaville aina somesta televisiomainontaan, kilpailukykyiseen hintaan toteutettuna.

Mainosvideo ja videotuotantoMainosvideot jää katsojan mieleen vielä pitkään katselukokemuksen jälkeenkin

Meiltä Ideaomenasta saat videotuotannon koko paketin kerralla: käsikirjoitus, kuvaus, editointi, äänityöt ja julkaisu järjestyvät kaikki meidän kauttamme. Kokeneet videotuotannon ammattilaisemme suunnittelevat ja toteuttavat teille parhaan kokonaisuuden, olipa tarjoamanne tuote, palvelu tai idea millainen tahansa. Otamme puolestanne vastuun koko videotuotannosta aina ensimmäisestä ideasta valmiin videon julkaisuun. Tehokas ja nykyaikainen tekniikkamme takaa korkean teknisen laadun toteuttamisen videotuotannon jokaisella osa-alueella.

Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä teille video, joka tavoittaa asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla ja jää katsojan mieleen vielä pitkään katselukokemuksen jälkeenkin!

interaktiivinen-videoInteraktiivinen video on videomarkkinoinnin tuoreimpia innovaatioita

Me Ideaomenalla tarjoamme mahdollisuuden interaktiivisen videon toteutukseen yhtenä ensimmäisenä tämän taitavana tuotantoyhtiönä suomalaisten mainostoimistojen joukossa.

Interaktiivinen video on videomarkkinoinnin tuoreimpia innovaatioita jossa videon katsojalla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa videon kanssa. Interaktiivisella videolla annat katsojalle mahdollisuuden vaikuttaa videon tapahtumiin ja kulkuun reaaliajassa. Katsoja pääsee itse mukaan videon tarinaan ja muuttuu passiivisen katsojan sijasta itsekin aktiiviseksi toimijaksi.

Interaktiivisessa videossa katsoja voi kohteita klikkaamalla esimerkiksi valita videon etenemisen useasta vaihtoehdosta, saada lisätietoa itseään kiinnostavista palveluista tai tuotteista tai vaikkapa siirtyä verkkokauppaan, josta voi ostaa juuri videolla näkemänsä tuotteen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä interaktiivinen videoelämys joka varmasti jää asiakkaidenne mieleen ja erottuu joukosta!

Yritysvideo esittää yrityksenne toimintaa, historiaa ja keskeistä toiminta-ajatusta

Yritysesittelyvideo on tehokas tapa esitellä teidän yritystänne, tuotteitanne ja palveluitanne. Yritysvideolla voitte mainostaa suoraan yrityksenne palveluita ja tuotteita, tai sitten video voi esitellä yrityksenne toimintaa, historiaa, keskeistä toiminta-ajatusta tai vaikkapa yrityksenne keskeisiä arvoja. Yritysvideot ovat tärkeä apu niin pienille kuin suurillekin yrityksille näkyvyyden ja asiakkaiden saavuttamisessa, koska ne ovat helposti suuren katsojakunnan nähtävissä internetissä ja mobiilissa.

Yritysvideossa laadukas ja ammattimainen työnjälki on erityisen tärkeää ja siksi sen toteuttamiseen onkin syytä valita kokeneet tekijät. Meiltä saat huippulaadukkaan yritysvideon tuotannon alusta loppuun suunniteltuna, toteutettuna ja tehokkaasti oikeisiin medioihin kohdennettuna. Laadukas ja näyttävä yritysvideo jää katsojan mieleen ja antaa yrityksestänne korkealaatuisen sekä asiantuntevan kuvan. Ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme ja toteutamme juuri teidän yrityksenne näköisen esittelyvideon!

Katso mitä olemme toteuttaneet asiakkaillemme täältä

Kuinka voimme auttaa sinua

Lähetä meille viesti

Laita meille viesti millaisesta palvelusta olet kiinnostunut tai anna palautetta

Lähetä viesti

Soita asiakaspalveluumme

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin
klo 8 – 16

045 144 0577

Ilmainen konsultointi

Varaa ilmainen konsultointiaika ja katsotaan yhdessä, kuinka parannamme yrityksesi tulosta

Varaa aika

Meidät löydät myös sosiaalisesta mediasta

Facebook - Mainostoimisto Ideaomena Twitter - Mainostoimisto Ideaomena, Joensuu YouTube - mainostoimisto Ideaomena, Joensuu Instagram