VIDEO

Yritys- ja mainosvideot

Olemme monipuolinen ja tehokas yhteistyökumppani yrityksesi markkinointiin ja mainontaan. Toteutamme mainosvideoita, yritysvideoita ja interaktiivisia videoita pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, viimeisintä alan osaamista ja tekniikkaa hyödyntäen. Meiltä saat kaiken videon tekemiseen tarvittavan osaamisen saman katon alta aina kokonaisvaltaisesta suunnittelusta laadukkaaseen lopputulokseen. Tarjoamme tyylikästä videotuotantoa kaikille kanaville aina somesta televisiomainontaan, kilpailukykyiseen hintaan toteutettuna yrityksellesi.
Mainosvideot - mainostoimisto ideaomena Joensuu

Videotuotanto

Kokeneet videotuotannon ammattilaisemme suunnittelevat ja toteuttavat parhaan kokonaisuuden yrityksesi yksilölliset tarpeet huomioiden. Otamme puolestanne vastuun koko videotuotannosta aina ensimmäisestä ideasta valmiin videon julkaisuun. Tehokas ja nykyaikainen tekniikkamme takaa korkean teknisen laadun toteuttamisen videotuotannon jokaisella osa-alueella.

Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä video, joka tavoittaa asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla ja jää katsojan mieleen vielä pitkään katselukokemuksen jälkeenkin!
interaktiivinen video

Interaktiivinen video

Tarjoamme mahdollisuuden interaktiivisen videon toteutukseen yhtenä ensimmäisenä tämän taitavana tuotantoyhtiönä suomalaisten mainostoimistojen joukossa.

Interaktiivinen video on videomarkkinoinnin innovaatio, jossa videon katsojalla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa videon kanssa. Interaktiivisella videolla katsojalla on mahdollisuus vaikuttaa videon tapahtumiin ja kulkuun reaaliajassa. Katsoja pääsee itse mukaan videon tarinaan ja muuttuu passiivisen katsojan sijasta itsekin aktiiviseksi toimijaksi.

Interaktiivisessa videossa katsoja voi kohteita klikkaamalla esimerkiksi valita videon etenemisen useasta vaihtoehdosta, saada lisätietoa itseään kiinnostavista palveluista tai tuotteista tai vaikkapa siirtyä verkkokauppaan, josta voi ostaa juuri videolla näkemänsä tuotteen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä interaktiivinen videoelämys, joka varmasti jää asiakkaan mieleen ja erottuu joukosta!
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram