WooCommerce -verkkokauppa yritykselle

Tehokas ja helppokäyttöinen verkkokauppa kasvattaa myyntiä

Haaveena verkkokauppa yritykselle? Haluatko saada tuotteesi myyntiin nettiin? Verkkokaupan perustaminen voi olla se askel, jolla viet yrityksesi myynnin seuraavalle tasolle. Jätä verkkokaupan toteutus meidän huoleksemme! Me luomme sinulle kätevän ja useisiin eri käyttötarpeisiin taipuvan WooCommerce-verkkokaupan, jota on helppo käyttää WordPress-pohjaisella sivustolla.

Miksi WooCommerce?

WooCommerce soveltuu erinomaisesti useille erikokoisille verkkokaupoille, muutamasta tuotteesta aina satojen tuotteiden katalogiin. Kaupan muokkaaminen on helppoa ja se on räätälöitävissä yrityksesi näköiseksi.

WooCommerce istuu saumattomasti WordPress-pohjaisille nettisivuille, jolloin ostopolkujen luominen on helppoa. Myös useampaan maahan myyminen onnistuu WooCommercen avulla.

Tarjoamme WooCommercen käyttöön myös jatkotukea, esimerkiksi mikäli tuotevalikoimasi kasvaa ja uusia tuotteita on lisättävä verkkokauppaan, toiminnan kehittyessä haluat lisää maksu- ja lähetystapoja, tai mikäli tahdot että verkkokaupan ulkoasua päivitetään. Verkkokaupan asentamisen yhteydessä voi olla myös hyvä hetki päivittää nettisivuja muutenkin.
storechevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram