Kotisivut

Kotisivut

WordPress
Kotisivut yrityksille ja yhteisöille

Kotisivujen laadukkaassa toteutuksessa tulee ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten graafinen suunnittelu, Google-näkyvyys, mobiilikäyttö, domainin varaus, palvelintila, julkaisujärjestelmä ja tietoturvaseikat. Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaisen paketin, joka sisältää ammattitaitoisesti rakennetut www-sivut. Suunnittelemme ja toteutamme ne huolellisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. 

Mehukkaampaa
Kotisivutuotantoa

Tavoitteenamme on varmistaa, että yrityksesi visio välittyy selkeästi ja tehokkaasti sivuilta, saavuttaen oikean kohdeyleisön. Lisäksi tarjoamme yhtenäisen kokonaisilmeen, johon sisältyvät sosiaalisen median näkyvyys, videomainonta, verkkokaupat ja tarvittavat painotuotteet. www-sivut toteutetaan helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä, antaen mahdollisuuden itse päivittää sisältöä ja luoda erilaisia elementtejä ilman html-osaamista.

TYYTYVÄISYYSTAKUU KOTISIVUILLE

Huolehdimme kotisivujesi responsiivisuudesta, jotta ne toimivat saumattomasti kaikilla laitteilla ja tarjoavat parhaan käyttökokemuksen. Graafinen suunnittelumme keskittyy näyttävään, selkeään ja brändiin sopivaan ulkoasuun, kattamalla kaiken verkkosivuista painotuotteisiin, kuten esitteisiin ja julisteisiin.

DOMAININ, KOTISIVUJEN YLLÄPITO JA SÄHKÖPOSTIT

Meiltä saat kotisivuillesi huolellisen ja luotettavan ylläpidon, sekä yrityksellesi toimivat ja turvalliset sähköpostit.

Kattavaan ylläpitopalveluumme kuuluvat mm. aina ajan tasalla olevat tietoturvapäivitykset, varmuuskopiot sekä tekninen tuki, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa ja pitää sivusi toiminnassa.

Uusimme kotisivujesi domainin ilman, että sinun täytyy huolehtia asiasta, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoimintaan.

WordPress kotisivut

WordPress on maailman suosituin kotisivujen julkaisujärjestelmä. Jopa neljännes maailman kotisivuista on tehty WordPress-alustalla ja sen suosio perustuu helppokäyttöisyyteen.

Toteutamme kotisivut käyttäen WordPressiä, jolloin sinun on helppo päivittää sivuja ilman html-osaamista. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat suoraan mobiililaitteisiin joita tänä päivänä käytetään ylivoimaisesti eniten verkkosivujen selailuun.

Teemme kotisivut aina hakukoneystävällisiksi, mikä auttaa yritystäsi nousemaan kilpailijoitasi korkeammalle Googlen ja Bingin luontaisissa hakutuloksissa.

WordPress -kotisivun hinta

WordPress -verkkosivun hintaan vaikuttaa aina alasivujen ja kielien määrä sekä kuvien ja sisällön laajuus. Kotisivun hintaan vaikuttaa myös graafinen suunnittelu ja suunnittelun taittaminen WordPress-nettisivun muotoon.

Meillä mainostoimisto Ideaomenalla kotisivun graafiseen suunnitteluun käytetään aikaa jotta voimme ymmärtää sinun yritysideasi ja sen kuinka voimme saada kotisivustasi paremman, nopeamman ja myyvemmän sinun asiakkaillesi.

Me emme käytä valmiita teemoja vaan aina kokenut graafinen suunnittelija suunnittelee ja kasaa WordPress -kotisivun niin että sinun asiakkaasi saa parhaan kokemuksen.

Referenssit