WordPress

Kotisivut yrityksille ja yhteisöille

Kotisivujen laadukkaassa toteutuksessa on paljon huomioitavaa, kuten graafinen suunnittelu, Google-näkyvyys, toiminta mobiililaitteilla, domainin varaus, palvelintila, julkaisujärjestelmä sekä erilaiset tietoturvaseikat.

Meiltä saat yrityksellesi laadukkaat www-sivut valmiina pakettina ammattitaidolla toteutettuna. Rakennamme sivut alusta loppuun saakka juuri sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden, huolellisesta suunnittelusta toiveidesi mukaiseen lopputulokseen. Suunnittelemme ja rakennamme verkkosivut yksilöllisesti vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla tarpeitasi ja tukemaan liiketoimintaasi. Olipa tuotteesi tai palvelusi millainen hyvänsä, varmistamme että visiosi tulee selkeästi ja tehokkaasti ilmi kotisivuiltasi ja tavoittaa tuloksellisesti juuri oikean kohderyhmän.

Meiltä saat yrityksellesi yhtenäisen kokonaisilmeen, johon kuuluvat verkkosivujen lisäksi nykyaikainen sosiaalisen median näkyvyys sekä tarvittaessa esimerkiksi videomainonta, verkkokaupat ja tarvittavat painotuotteet. Toteutamme www-sivut helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä. Halutessasi voit itse päivittää helposti kotisivujesi sisältöä, sekä tehdä mm. lomakkeita ja luoda kuvagallerioita ilman html-osaamista.
WordPress kotisivut

TYYTYVÄISYYSTAKUU KOTISIVUILLE

Huolehdimme sivujesi responsiivisuudesta, eli siitä, että kotisivut ja verkkokaupat toimivat sujuvasti kaikilla päätelaitteilla ja käyttökokemus on asiakkaallesi aina paras mahdollinen. Suunnittelemme sivustosi graafisen ilmeen niin, että se on selkeä, toimiva ja tyylikäs käytetystä laitteesta ja näytön koosta riippumatta.

Avainasemassa graafisessa suunnittelussamme on näyttävä ulkoasu, joka kuitenkin on samalla selkeä ja yrityksenne brändiin sopiva kokonaisuus. Tyylitajuinen graafinen suunnittelumme kattaa kaiken aina yrityksen verkkosivuista mitä erilaisimpiin painettuihin tuotteisiin kuten esitteisiin, julisteisiin, pakkauksiin, etiketteihin ja tekstiileihin asti.
Helppo päivittää kotisivu

DOMAININ, KOTISIVUJEN YLLÄPITO JA SÄHKÖPOSTIT

Meiltä saat kotisivuillesi huolellisen ja luotettavan ylläpidon, sekä yrityksellesi toimivat ja turvalliset sähköpostit.

Kattavaan ylläpitopalveluumme kuuluvat mm. aina ajan tasalla olevat tietoturvapäivitykset, varmuuskopiot sekä tekninen tuki, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa ja pitää sivusi toiminnassa.

Uusimme kotisivujesi domainin ilman, että sinun täytyy huolehtia asiasta, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoimintaan.

WordPress kotisivut

WordPress on maailman suosituin kotisivujen julkaisujärjestelmä. Jopa neljännes maailman kotisivuista on tehty WordPress-alustalla ja sen suosio perustuu helppokäyttöisyyteen.

Toteutamme kotisivut käyttäen WordPressiä, jolloin sinun on helppo päivittää sivuja ilman html-osaamista. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat suoraan mobiililaitteisiin joita tänä päivänä käytetään ylivoimaisesti eniten verkkosivujen selailuun.

Teemme kotisivut aina hakukoneystävällisiksi, mikä auttaa yritystäsi nousemaan kilpailijoitasi korkeammalle Googlen ja Bingin luontaisissa hakutuloksissa.

WordPress -kotisivun hinta

WordPress -verkkosivun hintaan vaikuttaa aina alasivujen ja kielien määrä sekä kuvien ja sisällön laajuus. Kotisivun hintaan vaikuttaa myös graafinen suunnittelu ja suunnittelun taittaminen WordPress-nettisivun muotoon.

Meillä mainostoimisto Ideaomenalla kotisivun graafiseen suunnitteluun käytetään aikaa jotta voimme ymmärtää sinun yritysideasi ja sen kuinka voimme saada kotisivustasi paremman, nopeamman ja myyvemmän sinun asiakkaillesi.

Me emme käytä valmiita teemoja vaan aina kokenut graafinen suunnittelija suunnittelee ja kasaa WordPress -kotisivun niin että sinun asiakkaasi saa parhaan kokemuksen.
wordpress kotisivu hinta
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram